Vårat kök



Här har ni bilder på vårat lilla mysiga kök, det är vitt och ljust med köksbänkar i trä vilker jag älskar. Jag gillar när man låter fina saker stå framme så att det inte är helt tomt på bänkarna, så jag har lite saker jag gillar för att fylla ut tomma utrymmen. Är supernöjd hitills! 

Nude tude




När vi var i kroatien blev det inte så jättemycket shopping men lite smått fick jag med mig, bland annat denna fina ögonskuggspalett. Den var inte så jättemycket billigare än i Sverige men lite iallafall så jag passade på. Jag har suktat efter paletten länge och the Balm är ett märke jag alltid blivit nöjd med så jag är superglad! 

När mamma kommer med blommor




Mamma, mormor och lillebror kom förbi för att jag ville bjuda på middag idag och av mamma fick jag fina blommor. Är det något som verkligen lyfter ett hem enligt mig så är det färska blommor. Dessa är så fina och nu har jag äntligen något fint i min tidigare tomma vas. <3

Gynningdesign




Mamma och mormor kom igår för att hjälpa till med tvättstugan och för att kika på lägenheten, de hade även med sig inflyttningspresenter vilket gjorde mig superglad! Jag älskar gynningdesign och vill ha allt hon skapat, vinglasen har jag länge kikat på och önskat mig så gissa hur glad jag blev när jag öppnade dessa paket. De finns i massa olika designer och nu har min fina samling börjat. Är så glad och tacksamm för allt just nu. 

Fredagskväll för två




Äntligen en ledig kväll med min fina utan att någon utav oss behöver gå upp tidigt imorgon, en välbehövlig fredag med andra ord. Nu blir det massa gott, bland annat det ni ser på bilden ovan ska ätas och till det blir det netflix mys. Trevlig helg på er! <3

Gårdagens mys



Igår kom fina vanessa över för lite skitsnack och mat, det var länge sen vi sågs så vi hade mycket att ta igen. Det var verkligen så mysigt och så himla gott! Älskar sådana dagar, när man bara umgås med sina fina vänner. 

Äntligen nya naglar




Alltså jaaaa äntligen har jag nya fina naglar, hade de andra i lite mer än fem veckor så det var dags! Jag kom dit och ville ha klara och synliga naglar och det fick jag verkligen. Filade även ner de en hel del så att jag inte ska slå i de lika lätt, känns ovant men skönt. 

Bra dag!




Lillebror ringde när har var påväg hem från skolan och frågade om han fick komma hit och såklart fick han det! Jag ville bjuda på lite gott och slänge ihop fruktsallad och smoothies. Blev jättegott och medans vi åt och drack detta så kollade vi på film och snackade skit. Bra dag helt enkelt.

Light please



Tänkte visa upp vårat soffbord och våran fina soffa som jag älskar så mycket. Det är så fint och blev verkligen precis som jag tänkt det. Vill ha vardagsrummer väldigt ljust och neutralt och det tycker jag att jag lyckats med hitills. Dock kommer jag säkert köpa med mig massa små saker då och då att ha i lägenheten. Det är det bästa med att bo utan föräldrar, man får bestämma allt själv. Älskar min familj så missförstå mig inte men det är skönt med eget ansvar.<3

Så nöjd




Just nu känns allt så skönt och bra, i fredags och igår hade vi flyttsläp så då körde vi över alla saker till min och Linus lägenhet. Helt galet att vi bor tillsammans nu, är verkligen jättelycklig. Inredningen i lägenheten har jag mest bestämmt över eftersom att inredning är bland det bästa jag vet. På bilderna ser ni lite av vår tvbänk som jag älskar. Dessa ljusstakar har jag bloggat om tidigare , jag köpte mina på royaldesign och de är från märker kähler. Det känns så underbart detta.

Revlon



Hej på er fina ni och jag vet att bloggningen inte är på topp men jag har massa saker att ta itu med nu i sammband med flytten. Tänkte iallafall visa upp några av mina läppstift som jag hade förbeställt på taxfreen. Jag beställde en box med 9 stycken olika läppstift från revlon och här ser ni fyra stycken utav dom. De är sjukt krämiga och fina i färgerna. Ett väldigt bra köp enligt mig.

Världens enklaste veganska chokladbollar



Detta skulle jag kunna äta varje dag utan att tröttna plus att de är sjukt enkla att göra! Om sötsuget kickar in så är det  bara att plocka fram fyra ingredienser och en matberedare sen kör man igång. Det jag använder för dessa godbitar är färska dadlar, havregryn, kakao och sedan kokos att rulla i. Hur mycket jag tar av allt beror på hur jag vill ha de i konsistensen men jag brukar ha i ca 2 dl dadlar sedan ca 1 dl kakao och havregryn och då blir de kladdiga och grymt goda! Älskar att hitta goda saker som är lätta att göra<3

Marc Jacobs daisy eau so fresh

(this post contains adlinks)



Även fast jag verkligen inte gillar att flyga så finns det ju något possitivt och det är taxfreen! Jag och Linus hade förbeställt en del saker som väntade på oss på vägen hem och där bland annat så låg denna parfym. Som ni sett så många gånger förut så vet ni nog att jag älskar alla daisies från Marc Jacobs så det var helt enkelt dax för en ny. Den här är verkligen perfekt inför sommaren, sjukt nöjd! Om ni är intresserade finns den HÄR..

Hemma igen



Nu är vi hemma igen efter en vecka fylld utav avkoppling och tid för varandra. Sista dagen bjöd kroatien på massa regn under dagen och senare på kvällen fick vi avnjuta detta fina väder. Jag sprang tillochmed och badade i havet, underbart.

Split & trogir





Tyvärr har vädret inte varit det bästa idag med det gjorde inte så mycket eftersom att vi ändå hade en inplanerad utflykt till trogir och split. Trogir var en gammal jättemysig stad med spännande historia och mysiga små butiker och cafeer i varje hörn. Sedan bar det av till split, split är kroatiens näst största stad och det fanns allt möjligt där. Det blev lunch på en hamburgerbar, shopping och turistande. Ville verkligen ha mer tid i split men hey, vi kommer nog tillbaka någon gång.<3

♥Livet som Erica♥
Erica Andersson. Att inte bara överleva utan att också leva. Att ständigt vilja göra något. Att älska utan att tveka och att få samma sak tillbaka. [email protected]

Everyday Life
My Beauty
Other Things
RSS 2.0