Lovely sunday



Söndagar i mitt hjärta! Ingen söndags ångest när man får bruncha med sin kärlek och när man gillar att jobba. Mumsade nyss i min toasten och gissa om jag är nöjd och mätt nu? Eh ja! Nu ska jag dricka upp chailatten och sedan kolla runt i butiker innan Linus ska åka mot jobbet. Taggad inför nästa vecka, glöm inte att tänka positivt fina ni. 

Creme in your coffe and Blankety

Mina senaste älsklingar i min lilla samling utav läppstift haha, jag vet inte varför jag gillar läpprodukter så mycket men jag har alltid gjort det. Jag är nu uppe i 6 stycken mac läppstift och hittar hela tiden nya jag vill ha, de här ialla fall de nyaste tillskotten. Färgerna är Creme in your coffe och Blankety, äääälskar Creme in your coffe och ångrar att jag inte köpt den tidigare. Blankety är också superfin men den andra föll mig lite mer i smaken bara. 

so the snow melted and now it is back

Nu när jag tittar ut genom fönster får jag liiite ångest om jag ska vara ärlig, det är typ storm och jag ska gå till jobbet om ca en timme. Igår var det skönt ute, nästan ingen snö eller is och nu snöar det och blåser hej vilt ute. Jaja det är väll bara att stå ut, hoppas ni får en fin dag ialla fall!

Till mina smoothies




Sen jag köpte min magic bullet gör jag minst en smoothie om dagen och jag älskar att variera dom och testa lite olika saker. Dessa pulver brukar jag använda mig utav för att boosta smoothien ännu mer, jag tar det jag känner mig sugen på den dagen helt enkelt eller så blandar jag lite olika. Brukar ta ca 1-2 teskedar och det blir perfekt, pulvret tar inte över i smaken men man vet att det finns där. Jag köper mina påsar på coop så dom finns nog lite överallt, tips från mig!

London baby.

Alltså åhh vad jag vill resa, jag har fått min semster till Kroatien beviljad så nu känns det lite närmre i allafall. Den 6 maj är det dags och jag kommer skriva ett eget inlägg om hotellet och liknande när det närmar sig mer. Älskar att sitta och kolla på bilder från resor jag varit på, både i Sverige och utanför. Det väcker så mycket minnen och glädje. Jag hoppas att jag kommer älska kroatien lika mycket som jag älskar london. 

Hooked on you

Bilderna var så mycket finare innan jag la upp dom här på bloggen men men.
Kände att jag måste få visa upp min fina necessär som jag fick utav min fina Bella i födelsedagspresent, she knows me so well. Therese Lindgren är en utav mina absoluta favoritpersoner på sociala medier och att få en sak från hennes webshop kändes som ett måste för mig haha. Sen är ju trycket något som verkligen skriker mig, lipstick junkie that is me. Så glad, tack Bellzor! <3

ATM


Frukost/lunch med min fina på espresso house. Jag tog en kycklingbagel och chailatte, han en cheesecake och en frappe.Så gott och mysigt! 

Springwanties

 
Skorna // Jeansen // Plånboken // Kappan (adlinks)
Såhär hade jag mer än gärna velat gå runt nu i vår, en enkel kappa med ljusa jeans och gantskor. Alltså vill verkligen ha skorna men jag måste spara pengar utav massa anledningar så jag får helt enkelt se om jag hittar ett liknande par fast lite billigare eller om sånna skor bara får vara en dröm. Kappor däremot det älskar jag och jag har en hemma som köptes i London första gången jag var där, den på bilden skulle jag dock inte heller tack nej till, perfekt färg!

Fika, bus och mys




Lediga lugna lördagar är för bra ibland, älskar sånna här dagar. Idag var jag och min familj på födelsedags firande hos min kusin som fyllde år i måndags. Det ovan var det vi mumsade på och ja det var så gott som det ser ut om inte tillochmed godare. Förutom fika fick jag även busa med mina favoritsmåttingar, barn kan vara roliga ibland. Så bra dah hitills!

New nails



Maria gjorde det igen! Mina nya naglar är så underbart fina, är verkligen supernöjd. Den lila/rosa/röda färgen är verkligen så fin och det glittrar sjukt mycket i verkligheten och för mig som älskar glitter är det perfektion. Den svarta nageln bryter av på ett vackert sätt också. Galet skönt med nya naglar.

Friyay


Bild från i sommras då jag inte frös:( 
Hej på er och it is friyay!! Så skönt att jag slutade tidigt idag och är ledig fram tills måndag klockan 14:36, skift i mitt hjärta! Annars då fina ni, vad har hänt idag och vad händer? Jag har varit och fått nya fina naglar som jag självklart visar upp imorgon, efter det blev jag upphämtat utav min kärlek och då blev det maxmat sen coop för att handla. Nu ska jag bada sen blir det massa mys. Puss på er!! 

and honey I am not shallow but I wanna look good for you

Några smådetaljer från en sminkning här om dagen. Jag vet att jag ofta skriver om skönhetstips och liknande och det är just för att jag älskar sånt. Jag är inte alls ytlig men jag älskar att göra mig fräsh och fin, tycker det är så kul att prata om smink och liknande. Jag vet att många kanske tycker att jag kör på med för mycket smink ibland men jag bryr mig inte och det tycker jag inte att någon annan heller ska göra. Det viktigaste med ens utseende är att man själv känner sig bekväm!

MAC Pro Longwear SPF 10 Foundation

Det här allihop är den bästa foundationen jag testat någonsin och tro min jag har testat så många. Allt från , maybelline, yves rocher, max factor och massa annat. Jag köpte min första flaska i början utav förra året och sen dess har jag inte andvänt någon annan foundation. Det jag gillar mest med den är hur jäkla bra den täcker, på mig är den verkligen heltäckande och det älskar jag. Sen är hållbarheten helt underbar den med. Så bra produkt, finns på kicks.se!

Min varelse

Som jag älskar denna lilla pälsboll. Min fina galna lilla varelse, så fylld utav kärlek och glädje. Snart fyller han år igen och jag kommer aldrig glömma dagen jag fick reda på att han hade blivit född. Åh vad jag älskar min lilla Simba. 

gott och nyttigt!

Sitter nu och dricker en smoothie med innehållet ni ser på bilden och den blev riktigt god! Jag fyllde ju år förra veckan och i helgen bestämmde jag mig för att köpa en magic bullet till mig själv i present och det är nog bland de bättre sakerna jag gjort på länge! Så enkelt, nyttigt och gott, tog  bara spenat, hallon, mango och kokosmjölk, mixar och sen klart. Underbart att dricka nu efter jobbet!

♥Livet som Erica♥
Erica Andersson. Att inte bara överleva utan att också leva. Att ständigt vilja göra något. Att älska utan att tveka och att få samma sak tillbaka. [email protected]

Everyday Life
My Beauty
Other Things
RSS 2.0