What's on my playlist

Två låtar dom spelas flitligt på min spellista just nu, båda är så galet härliga och gör mig taggad på livet typ haha. Work har nog de felsta hört skulle jag tippa på men den är ju så bra så det är förståeligt. Låten save me- har ni inte hört den så spela upp den nu! Alltså så härlig och Wiktoria är galet grym!

MAC Mehr

Mitt senaste läppstift i samlingen fick bli färgen Mehr från mac, och jag tror även att det kan vara en ny favorit. Det är i finishen matte och färgen är så fin på läpparna. Min nuvarnade favorit är färgen Faux (från mac) och denna är väldig lik men lite mörkare samt att denna är dom sagt matt. Älskar läppstift för mycket<3

USA godis

Älskar godis från USA godis, finns så mycket olika saker och det mesta är sjukt gott. Beställde detta till mig och min lillebror och har redan testat några saker. Alltså red velvet bites var som äta himmelrket typ, så sjukt gott. Taggad på att det är fredag och att jag ska mumsa i mig massa godsaker i helgen!

my biggest love

Alltså hur mycket kärlek kan man känns för en annan varelse? Jag äger världens finaste hund och jag är så glad över att ha honom. Hur fin är han inte egentligen och hur snälla är inte hans ögon? Han är min lilla bebis och det finaste jag har.

Sommaren kan du komma nu tack?

Förra helgen när jag och Linus var på Hunke Möller passade jag på att få med mig två bikinis hem varav denna är en utav dem. Älskar verkligen denna bikini, så sjukt snygg och perfekt färg som gör att man ser brun ut i. Åhh vill verkligen åka iväg på spa och sen till kroatien sen kan sommaren komma så jag bara får använda mina fina badkläder.

sunday both sunny and funny

Söndagar är underbara, älskar verkligen sista dagen på veckan och sen att jag och Linus äter frukost ute på söndagar gör allt bättre också. Idag åt jag ciabata till frukost med varm choklad till, underbart och en skön start på dagen. Resten av dagen ska jag vila och tagga till inför nästa vecka då jag har kvällsvecka på jobbet så jag ska försöka vända på dygnet lite så att jag orkar med dagarna. Vad gör ni idag fina ni?

Vita sneakers, ja tack!

HÄR // HÄR // HÄR (adlinks)
 
HÄR // HÄR // HÄR (adlinks)
Alltså vita sneakers under våren och sommaren känns så självklart, enkelt, snyggt och passar verkligen till allt. Här ovan ser ni sex stycken jag gärna hade velat ha i min skosamling, nike skorna vill jag så gärna ha och har velat ha de länge. Nu längtar jag bara ännu mer tills våren kommer påriktigt så jag kan använda mina converse och andra sneakers.

Älskade helg

Hej på er och trevlig helg! Igår var jag och fixade naglarna och det är de ni ser på bilderna ovan, mina nya fina naglar. Ville ha lite våriga den här gången och kände att rosa var perfekt då och jag är som vanligt galet nöjd, denna gång gjorde jag även lite kortare så att jag inte slår emot de så enkelt. Annars har jag inte så mycket planer inför helgen och det känns skönt faktiskt, att bara ta det lugnt i några dagar är underskattat!

Fuji green tea

Igår blev det inte mycket bloggande helt enkelt för att annat kom ivägen haha. Var och åt mat med min mamma och lillebror och det blev även lite småshopping. Har ju nämnt förut att jag älskar doften fuji green tea från The body shop så den parfymen köpte jag med mig hem. Supernöjd! 

We have been trough it all



Hejsan fina ni, hoppas eran måndag är underbar! Min helg har varit fantastisk och gårdagen var supermysig. I ett förhållande ska man enligt mig visa uppskattning och kärlek så ofta det går men att få lite extra uppskattning på alla hjärtansdag tackar man väll inte nej till? Min fina själsfrände och jag var i skärholmen där jag fick välja fina nya underkläder från hunkemöller och jag fick även äntligen ett fint och skönt nattlinne som jag velat ha så länge. Min pojkvän är så fin<3

party with friends

 
Som jag längtat efter denna helg! Idag blir det mys hos Vanessa med henne och Bella, det blir nog vin och massa skitsnack sedan går vi nog ut och dansar halva natten. Vad vi än gör så kommer denna dag med mina pinglor bli så bra. Imorgon är det alla hjärtans dag och Linus har lovat mig shopping i skärholmen. Älskar helger som dessa.

please stay

Supergamla bilder men blommor är ju alltid fint right?
Godmorgon på er och hoppas att eran torsdag börjat bra! Min har varit finfin hitills, är så lycklig över att all snö smält bort och att det börjar bli lite varmare ute. Känns så underbart att våren är pågång även om snön kanske kommer tillbaka så känns det som att snart är värmen här för att stanna.

Wild argan oil

Som ni säkert märkt så älskar jag The body shop, deras produkter är så underbara! En doft som jag verkligen fallit för nu på senaste tiden är wild argan oil. Kan verkligen inte beskriva hur det doftar men det är underbart i allafall. Har ni någon favoritdoft från The body shop?

The time just flies away

Jag älskar när sminkförpackningar ser så enkla och fina ut, svart och vitt går alltid bra ihop. Alltid när jag handlar smink kollar jag på hur förpackningarna ser ut för jag tycker att det är viktigt att det ser fräsht och exklusivt ut. Tycker om att ha smink framme också som en fin inredningsdetalj för heyy betalar man mycket pengar för skönhet kan man lika gärna visa upp det. Puss på er!

New week!

Repost i brist på bättre.
Hej på er och förlåt så mycket för att jag inte bloggat något alls i helgen men det bara blev så. Var på möte med jobbet i lördags och sen hos mamma från lördag-söndag och nu sitter jag här och det är måndag. Dagarna går så snabbt nu vilket jag älskar, älskar när allt bara flyter på! Taggar inför jobbet, kvällsvecka denna vecka så det blir skönt.

♥Livet som Erica♥
Erica Andersson. Att inte bara överleva utan att också leva. Att ständigt vilja göra något. Att älska utan att tveka och att få samma sak tillbaka. [email protected]

Everyday Life
My Beauty
Other Things
RSS 2.0