Och när jag vaknar bredvid dig spelar inget annat någon roll

Hej på er och godmorgon! Lördag och jag ser fram emot den här dagen, har roliga planer så är förväntansfull. Nu sitter jag och fixar mig för en kort shoppingrunda med min mor sen ska vi hem till min sotrebror och baka lite godsaker. Ikväll väntas middag med min fina Bella för att fira mitt nya jobb, saknat min pingla så det ska bli underbart! Hoppas ni alla får en trevlig dag, vad ni än gör. 

Four Favourite Sweatshirts

   HÄR// HÄR
 
Det bästa jag vet på hösten är stickat och sweatshirt, det ska vara så bekvämt som det bara går helt enkelt. Alla dessa fyra tyckte jag var så fina och simpla, den marinblåa från Gant har jag faktiskt redan och jag älskar den. Har faktiskt på mig den i skrivande stund och den är så bekväm. Men som sagt jag gillar verkligen alla och tycker det är så skönt med sweatshirts!
 

Nyx Matte Lipstick

Alltså detta läppstiftberoende är kanske inte så bra men det är kul, jämfört med många människor har jag inte alls många faktiskt haha. Nyx läppstiften finns i så många färger och de är jättebekväma på läpparna, jag vill verkligen testa deras butterlipstick men just nu har jag bara deras matte. Dom är som sagt så härliga att ha på fast de är matta så känns de inte torra, dock så är hållbarheten inte den bästa men färgerna är så fina så man kan tänka bort det. Är ni nyfikna på läppstiften så finns de bland annat att klicka hem HÄR.

Chailatte or no latte at all

Godmorgon på er! Jag älskar frukost och därför blir det bilder på ännu en här i bloggen. Denna dagen fick det också bli granola med youghurt och även lite banan bitar i. Sen såklart min älskade chailatte. Fick en fråga i något inlägg om jag kan göra egen chailatte och njaaa typ. Jag har ett sjukt gott chailatte pulver som är köpt på coop och det blandar jag med vatten och mjölk, så gör jag min chailatte och den blir perfekt.

Brave, Faux, Please Me and Creme Cup

Som jag skrivit förut så älskar jag läppprodukter, alltså älskar. Det är det bästa jag vet i sminkväg utan att överdriva. Läppstift är något jag kan köpa fast jag inte behöver bara för att jag älskar det, det är så kul med olika färger och hållbarhet. Mina favoritläppstift kommer från Mac och de är så bra, favoritfärgen är faux och brave. Perfektion i en hylsa.

Start the day the best way

 HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
 
Jag älskar att mysa, ligga i sängen med simba eller Linus och kolla på serier eller en film. Älskar bekväma och fina sängkläder det är bland det viktigaste i mitt rum. Hemma hos mig har jag ett 220x200 täcke och det är underbart. Satt inne på ellos och kollade massor utav inredningssaker och hittade dessa sjukt fina sängkläder som jag gärna jag vill ha. Nummer 1 är min favorit, har ett liknande vitt hemma och jag vill gärna ha ett grått nu för att passa vädret haha. I alla fall ni borde verkligen kika in lakanen, de är underbara och sjukt bra priser!

Mondays are fine

Hejsan på er! Knäppte några bilder på mig själv här i helgen och de blev ganska okej så här bjuder jag på två stycken. Annars sitter jag här och dricker chailatte, multivitaminjuice och äter banan med jordnötssmör. Sitter helt enkelt och tar in måndagen och njuter av att det är en ny vecka. Hoppas ni får en trevlig måndag och en underbar vecka!

Victoria's Secret Mango Temptation

Skrev ju i min tag att nu på hösten är lovespell en utav mina favorit bodymist, annars älskar jag också mango temptaion. Den fungerar året runt tycker jag och den är bara så fräsh. Det är lite jobbigt att välja en favorit bland alla bodymist jag har från victoria's secret, har fem stycken vilekt kanske inte alls är mycket menmen. Fick jag bara ha kvar en utav alla jag har skulle jag nog ta mango temptation just för att den funkar året runt.
 

Sweater Weather TAG

Gamla höstbilder för att passa in på tagen jag tänkte göra
 
1. Favorit höstljus? Det jag gillar mest just nu måste vara mitt yankee candle med doften fireside treats, helt underbar doft.
 
2. Kaffe, te eller varm choklad? Chailatte, alla dagar i veckan. Alltså bokstavligt talat. Börjar alla mina dagar med chailatte.
 
3. Ditt bästa höstminne? Jag har väll inte något speciellt höstminne sådär men jag och linus började träffas för två höstar sen så typ det kanske. Linus alltså
 
4. Vilket smink skulle du föredra- mörka läppar eller eyeliner? Jag använder nästan alltid eyeliner så det är typ ett måste för mig så mitt svar blir eyeliner.
 
5. Bästa bodymist/parfym till hösten? Bodymist lovespell från victoria secret och parfym så hmmm någon utav mina marc jacobs såklart.
 
6. Favorit Thanksgiving food? Firar tyvärr ej thanksgiving
 
7. Hur är vädret på hösten hos dig? Vinter på morgonen, sommar på förmiddagen, höst på eftermiddagen och sen vinter igen. Typ. Annars är den riktigt fin faktiskt.
 
8. Mest använda hösttröjor? Vita stickade tröjor och sweat shirts.Ska fixa ett inlägg med favoritsweatshirt någon dag! 
 
9. Nagellack måsten till hösten? Vinröda, gråa eller beigea.
 
10. Spela fotboll eller hoppa i lövhögar? Neither!
 
11. Smala jeans eller leggings? Smala jeans men det föredrar jag året runt, älskar jeans.
 
12. Boots eller Uggs? Stövlar! Min favorit del utav höstoutfits är att jag kan ha mina höga stövlar. Älskar höga stövlar och har flera par som jag älskar att ha på mig.
 
13. Favorit höstprogram? PH, vet inte varför egentligen jag bara älskar det.
 
14. Vilken låt får dig att tänka på hösten? Chasing cars- snow patrol.

The perfect white knit

 
 HÄR// HÄR // HÄR
Det bästa jag vet i klädväg är stickat, det är så himla skönt och mysigt. Älskar snörtrenden och polotränden i år och dessa tröjor är något jag gärna vill ha i min garderob, så fina allihop!

smile to the world and it will smile back at you

Sjukt gamla bilder men jag gillar de vädligt mycket.
När solen skiner och löven är i alla möjliga färger så är det svårt att inte gilla hösten. Att sitta inne och njuta av en chailatte sammtidigt som man bränner sina doftljus kan vara oslagbart. Så himla mysigt.

JorgObé Peel Off Mask

Alltså den här har allt man kan önska sig från en peel off mask. Alla synliga porer försvinner och man känner sig så sjukt fräsh efter man använt den. Dock kan den vara lite jobbig att ta bort men det gör absolut ingenting men tanke på resultatet man får. Finns att införskaffa HÄR!

Granola och färskpressad päronjuice

Hejsan på er, tänkte visa en underbar frukost som är enkel och sjukt god. Youghurt med granola och juice. Jag har en juicepress hemma som jag fick i julklapp förra året och jag älskar att göra olika juicer och hittar hela tiden nya favoritblandningar. Min favorit just nu är superenkel, man tar bara två päron och en halv lime, supergott! 

if you liked then you should have put some highlight on it

Saker jag alltid sträcker mig efter när jag fixar mig om dagarna. Älskar skimmer i ansiktet och båda de här produkterna skimmrar så fint och är lättapplicerade. Mac Skinfinishen finns i flera olika nyanser, jag har den i global glow och älskar den verkligen.

Interior

 
 Kudde // Hylla // Förvaringsboxar //Handdukar // Ljuslyktor // Tavla
Älskar allt detta och vill så gärna ha det när jag flyttar någon gång i framtiden. Hyllan är ett måste, älskar verkligen steghyllor. Sen kudden alltså ja bara ja, ska nog önska mig den i julklapp.

♥Livet som Erica♥
Erica Andersson. Att inte bara överleva utan att också leva. Att ständigt vilja göra något. Att älska utan att tveka och att få samma sak tillbaka. [email protected]

Everyday Life
My Beauty
Other Things
RSS 2.0