my beauty obsession

@yourserica på instagram
Jag älskar skönhet i alla former och tycker det är så kul att hålla på med smink och hudvård och liknande. Här har ni tre bilder från min instagram på olika prosukter som jag gillar väldigt mycket. Jag är inte en ytlig person och dömmer folk efter hu de ser ut men jag själv älskar att få piffa upp mig lite och använder smink varje dag.

the best time of the year is here

Glad första advent på er! Hoppas eran söndag har varit bra hittils, jag har jobbat 06:30 till ca 15:00 blev det. Nu sitter jag hemma och försöker ta in att det redan är första advent och att det är december om några dagar och då får jag äntligen börja öppna min julkalender som ni ser på bilderna. Är så taggad verkligen, fick den utav min älskade Linus i tidigt årspresent då vi firar två år den 8 december. December kan verkligen vara en mysig och fin månad.

Bobbi Brown shimmerbrick in beige

Alltså denna underbaring är något utav de bästa köpen jag gjort på länge. Ja den var dyr men jag har suktat så länge och när den var framför mig på åhlens city så kunde jag bara inte låta bli. Så underbar och fin. Jag valde färgen beige och är supernöjd dock är jag också sugen på pink quartz. Eller vem försöker jag lura jag vill ha alla färger och nyasner som finns. Om ni är sugna på att kika på den närmre finns den HÄR.

drama can be both painful and beautiful

 
No matter how painful the chioses you face might be.
GIF-bilderna är från min absulta favoritfilm efter Harry Potter, Dear John. Jag får typ en klump i halsen bara utav att se bilderna från filmen för den är så fin och sorglig och på något sätt så tycker jag att den känns verklighetstrogen. iallafall jämfört med många andra filmer. 
 
Jag är lite vilsen idag, som om tankarna inte bara är på två ställen utan på kanske tvåhundra i stället och jag vet liksom inte hur jag ska sortera upp allt för att det ska bli klart i min hjärna. Det är rörigt nu men det blir bra för det blir det alltid.

vinröda wanties

HÄR // HÄR
 
Köpte ett så snyggt vinrött nagellack från opi för några dagar sen och sen dess vill jag ha allt i vinrött. Det är så jäkla snyggt så här ovan ser ni lite röda/vinröda saker som jag gärna skulle vilja ha i min ägo, speciellt klänningen. Kanske borde klicka hem den och ha den på julafton, vad tycker ni?

good vibes equals good life

Måndag, kom hem för ca en timme sen från jobbet och möttes utav denna underbara lilla hunds pussar och hälsningar och kände genast att livet är allt bra ändå. Att det finns så många i min närvaro som sprider glädje och omtanke hela tiden är något jag aldrig kommer sluta vara tacksam över.

att ha ett uppochner liv

(Gammal bild)
Jag vill vara mer personlig och jag älskar att få skriva ut känslor och tankar så jag tänkte göra det lite mer här i bloggen och börjar redan nu alltså.
 
Jag har ett liv som är som den värsta bergochdalbanan ni kan tänka er, då menar jag höga höjder och djupa sluttningar. Det är som att det aldrig får gå jättebra och aldrig får gå för dåligt heller. Det är svårt att förklara men jag tänker ofta på det.
 
Idag söndag var en söndag jag verkligen längtat efter, jag och Linus var lediga tillsammans och vi skulle åka till västerås och gå på actionbad och bara ha en mysig dag tillsammans. Jag skulle köra dit och han tillbaka. Vi hinner åka ca tre minuter från mig och sedan kommer vi till en jätteliten rondell som jag kör i dagligen, jag kan rondellen innan och ut och kör alltid så lugnt i den då den brukar vara hal att åka i. Samma sak idag jag kör jättelugnt alltså max 15km/h och så släpper bilen allt fäste från vägen och glider, det gick inte att ratta eller bromsa bilen bara gled över hela vägen ner i ett dike och det bara smäller. Airbag utlöses och jag stannar bilen och jag och Linus hoppar ut direkt. Fronten är förstörd och allt ser bara hemskt ut. Försäkrigen kommer inte täcka någonting och jag kommer inte kunna laga bilen själv det blir för dyrt.
 
Saken är den att jag nu måste skaffa en ny bil vilket inte är något problem för jag har råd jag har ett heltids jobb med bra lön så det kommer lösa sig men jag älskar verkligen den bilen jag haft nu. Älskar, det var en minicooper och absolut kan jag leasa en sådan eller liknade men det är svårt att liksom göra sig av med en bil och försöka få några pengar för den och sen ska man hitta en ny man verkligen gillar. Det är sånna här saker som händer mig helt plötsligt. Jag fick mitt jobb för ca tre veckor sen och trivs jättebra med kollegorna och det känns lärorikt och kul med så ska livet bestämma sig för att jag ska krocka i en bil som jag älskar och så ska den inte gå att reparera för en rimlig summa. Det är kul att ha medgångar och motgångar men någongång vill jag ha medgångar i mer än tre veckor. 

en dröm en en önskning ditt hjärta gör

 
Dessa bilder är fem år gamla men jag gillar att titta tillbaka på de nu när det är så trist och kallt väder här i Sverige. År 2010 var jag i Thailand och det var så vackert att man inte kan undgå att sakna det ibland. Även om Sverige är ett underbart land så är det härligt att få komma ut och resa ibland. Vilket är det bästa landet/ den bästa platsen ni besökt? 
 
 

Wardrobe Wanties

Fyra sjukt fina tröjor från nelly som gärna får hoppa in i min garderob, alla ser så mysiga ut!

American Horror Story ( Bilderna kan uppfattas som läskiga för vissa)

American Horror Story är en utav de bästa och värsta serierna jag vet. Älskar att alla olika säsonger har en ny handling, det blir så sjukt spännande. Har tyvärr bara sett de tre som finns på netflix och jag ääääääälskar den första säsongen som heter murderhouse, så jäkla bra. Dock så tycker jag att det är serien är läskig men det är så bra och spännande att jag liksom inte kan slita blicken från skärmen när jag kollar. AHS är verkligen att stort tips från min sida!
 

lipton tea vanilla and lipton tea strawberry

 
Höst och vinter = kyla. Är det kallt behöver man värme och te är en perfekt lösning, både gott och värmande! Lipton är så gott och mitt absoluta favoritte från det märket är jordgubb, det smakar så gott och det smakar mycket. Underbart!

and he can be a pain in the ass but he is my pain in the ass

Ibland saknar jag valptiderna så oherhört mycket <3
Något som gör mig så extremt glad är när man kommer hem efter en lång dag på jobbet så springer Simba fram emot mig och vill hälsa och kramas och gosa. Min hund är verkligen en utav mina bästa vänner även om det låter jättekonstigt. Världens bästa kompanjon är han!

De Perfekta Träningstightsen

HÄR // HÄR
Jag tycker det är så härligt att kunna röra på mig och kunna träna ordentligt ibland och nu på mitt nya jobb så har jag tillgång till ett gratis gym och jag ska försöka ta mig dit oftare nu med pappa eftersom att jag ändå har möjligheten. Något jag dock tycker är ganska viktigt är att man känner sig bekväm när man tränar och det gör jag när jag har på mig lite finare kläder. Dessa thights är så sjukt snygga så jag skulle gärna klicka hem alla, mina favoriter är dock nummer 1, vilka gillar ni mest?

London 2013 in black and white

Första gången jag var i London med min familj var år 2013 och vi var där i december, det var så sjukt fint. Även fast det inte var snö så var det verkligen julstämning överallt, ett måste om någon ska dit under vintern är att gå på winter wonderland som ligger i hydepark. Det var så sjukt vackert!

Get to know me better tag

 
Vad heter du? Erica Andersson
Smeknamn? Typ inget eller linus kallar mig allt möjligt men annars inget
Födelsedag? Friday the 13th, jag är född fredag den trettonde januari
Stjärntecken? Bock sten- Stenbock
Yrke? Montör ala Scania
Hårfärg? Född blond numera brunett
Ögonfärg? Regnbågens alla färger
Piercing? Ett ihopväxt hål i naveln:(
Tatueringar? Tyvärr endast fyra stycken, will do more
Höger/vänster hänt? Skriver med vänster men kan arbeta med båda överlag.
Bästavän? De som vet de vet <3
Favoritfilm? Det börjar på H och slutar på arry Potter. Och ja jag älskar alla men har liite mer kärlek till fenixorden
Favoritserie? 
Favoritlåt? Gillar så många för att nämna några så under the dome, orange is the new black och vänner!
Favoritfärg? Rosa
Favoritrestaurang? Antigen the portman i London, spice i göteborg eller ceasars här där jag bor
Favoritaffär? Kicks, new look , eleven.se, bubbleroom och nelly.com
Favoritbok? Harry Potter och fången från Azkaban
Favorit tidning? Veckorevyn!
Favorit skor? Converse eller stövlar
Favorit plats? Att jag ens behöver nämna det, LONDON 
Vart befinner du dig om 10 år? Vet inte ens vad jag ska göra nästa helg liksom men om man får drömma så bor jag kanske i något annat land eller i en fin lägenet eller ett fint hus här i Sverige med Linus och några hundar och kanske har en häst.
Stationär eller bärbar dator? Bärbar
Känsla just nu? Trött och det är fredag imorgon men jag ska jobba lördag också vilket ska bli kul men jobbigt men värt. Trött alltså.
Idol? Emma to the Watson
Vad tänker du på just nu? Om Linus vill åka till ett äventyrsbad nästa helg
Vad kollar du på? Min datorskärm
Vad har du på dig? This is getting nasty, nej men har på mig en morgonrock 
Vart vill du bo när du blir stor? Destination är inte det viktigaste det viktigaste är att jag är lycklig i min tillvaro
Hund eller Katt? Både och dock så tycker jag hundar är mysigare
Coca Cola eller Pepsi? Cola Zero annars pepsi
Vad köpte du senast? Mat 
Språk? Älviska, eller va? vad jag talar för spårk eller what do you mean? Jag kan Svenska, Engelska och Harry Potteriska

♥Livet som Erica♥
Erica Andersson. Att inte bara överleva utan att också leva. Att ständigt vilja göra något. Att älska utan att tveka och att få samma sak tillbaka. [email protected]

Everyday Life
My Beauty
Other Things
RSS 2.0