I really liked you 2015 but I am ready for a change

Gjorde du någonting 2015 som du aldrig gjort förut?
En hel del saker! Bland annat börja jobba inom industri, kört av vägen med min bil, börjat använda lösögonfransar och mycket mer.
 
Genomdrev du en stor förändring?
Ja! jag slutade på Max och började arbeta på Scania
 
Vilket datum från 2015 kommer du alltid minnas? 
11 juni då vi överraskade min lillebror med en resa till London. 
 
Vilka länder besökte du?
Storbritannien
 
Bästa köpet?
Hmm min dator och min säng skulle jag nog säga.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? 
London, Vänner, familj, Linus och mitt nya jobb
 
Saknar du någonting under 2015 som du vill ha 2016?
En lägenhet!
 
Vad önskar du att du gjorde mer? 
Varit ledigt, träffat vänner och ha kul.
 
Vad önskar du att du gjorde mindre?
Jobbat, när jag jobbade på max var det 5-6 dagar i veckan och väldigt osammanshängande schema så jag var ständigt trött och stressad ett tag
 
Favoritserie? 
Vänner och Orange is the new black!
 
Bästa boken du läste i år? 
Typ Harry Potter som varje år haha.
 
Sämsta boken du läste i år? 
-
 
Största musikaliska upptäckten?
Typ Justin Bieber som många andra hahah, älskar hand låt love yourself såååååååå himla mycket 
 
Var var din största framgång på jobbet 2015?
Att jag fick ett nytt jobb som det går bra på haha.
 
Största framgång på det privata planet?
Att jag och Linus vet vad vi vill i framtiden och att vi ständigt växer i vårat förhållande.
 
Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Lite blandat, året började med ångest och stress och nu i slutet av året mår jag toppen!
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Redbull och smink.
 
Något du önskade dig och fick? 
Nytt jobb med bra lön och fast schema
 
Något du önskade och inte fick?
En lägenhet
 
Vad fick dig att må bra?
Svarade inte jag på den här frågan högre upp?
 
Vem saknade du? 
Alla personer man tycker om men träffar allt för sällan.
 
Bästa nya människorna du träffade? 
Bella är en utav dom <3
 
Mest stolt över?
Att jag kämpade för att få ett nytt jobb och sedan fick det.
 
Högsta önskan just nu?
Att flytta hemifrån.
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Inte ge upp så lätt när något blir jobbigt.

New nails





Här har ni dom, mina nya fina naglar och gissa en gång om jag är nöjd? JA. Ville ha silver och glitter men visste inte exakt hur. Maria som hon heter som fixade naglarna kom men förslag och det blev så galet bra. Är super nöjd och kommer absolut att fortsätta fixa naglarna hos henne. 

näthat måste upphöra

Jag började titta på Thomas Sekelius för någon månad sen och jag total älskar hans youtube kanal. Sån härlig personlighet och en människa som står upp för sig själv och sina åsikter. Denna video publicerade han igår och jag tycker alla som finns på sociala medier borde titta på den och ta åt sig utav buskapet!

att ständigt frysa

 
Idag var jag och fixade naglarna ( bild imorgon, så dåligt ljus nu) och den första nageltjejen sa var att jag hade kalla händer och det har jag. Jag fryser så galet mycket under vinterhalvåret alltså inte bara ute, nej jag fryser i princip hela tiden. Därför längtar jag till värmen och till maj då jag ska till kroatien och bara njuta utav livet.

Cuz if you like it you should do it

En del utav mitt julaftonssmink, gillade denna kombo så mycket, massa skimmer med matta läppar. Så fint! Är hemkommen från ett 11 timmars pass på jobbet och nu har jag fem dagars ledighet att se fram emot och dessa fem dagar ska jag njuta utav livet mest haha. Ikväll ska jag testa min nya chokladfontän och mysa med min fina pojke, kommer bli underbart!

Daisy Dream Forever

HÄR  (adlink)
Alltså gissa hur glad jag blev när jag fick denna lilla skönhet i julklapp? Älskar ju som sagt saker som doftar gott så att jag fick denna och tre olika doftljus (varav ett var angelwings från yankee candle, som jag älskar) kunde inte bli mer än rätt. Jag har bloggat om mina daisies förut jag vet men jag älskar dessa parfymer och därför vill jag såklart ha en av varje som finns. Så nöjd över att jag fick denna.

I can't live without you and I don't ever want to try.

Harry Potter är det bästa jag vet i hela världen, det finns inget som är så bra och så underbart som HP. När jag var i stockholm förra veckan så köpte jag den här boken och jag älskar den. Eller ja jag älskar allt Harry Potter relaterat. I allafall så är den här boken så rolig för man får så mycket extra fakta om hur filmerna är gjorda och hur det ser ut bakom scenerna. Det är bilder på när karaktärerna var små och stora, teckningar på kläder de designar innan de var med i filmen, fakta om alla möjliga karaktärer och mycket mer. Sånt här är så roligt och Harry Potter kommer alltid vara det bästa som finns!

At ikea



Sängen är köpt och hemleverans bokad. Nu blir det mat och kan vi prata om grönsaksbullarna?! Perfekta! Sedan fortsätter vi gå runt i varuhuset och ska leta efter småsaker. Bra dag. 

Favoriter från hela The body shops julkalender

Alltså alla 24 luckor i min julkalender var så underbara men självklart fanns det några produkter jag gillade mer än andra. På bilden har jag försökt sammla mina favoriter. Det var svårt att välja några stycken men vissa saker sticker ut mer än andra. Min absoluta favorit är nog mitt fuji green tea body butter, så härligt mot hyn och doften ska vi inte ens prata om. Helt perfekt.

I died and went to designerheaven

Jag fick så fina julklappar igår och jag är väldigt tacksamm att jag ens fick något haha. Något som jag verkligen älskar när det kommer till inredning så är det Carolina Gynnings designer. Allt hon gör vill jag ha och allt är så fint. Dessa muggar är nya och jag önskade mig de mest på skoj för jag trodde inte att jag skulle få de men jag fick hela fyra stycken utav sex. Jag är så glad och alla är så fina! Om ni gillar de lika mycket som jag gör så finns de HÄR.

Chirtmas in one hour

Helt sjukt att denna dag snart är över och när jag vaknar är det julaftonsmorgon. Det har varit en så fin dag idag och det är därför jag inte bloggar fören nu vid 23 tiden liksom. Jag har haft fullt upp fram tills nu. Har julbakat och spelat sällskapsspel med familjen, pussat på Linus, ätit munkar, jobbat, handlat. Ja jag har gjort massa men det har varit så mysigt. Vet ej om jag bloggar imorgon. Om det inte blir så så önskar jag er en God jul- hur ni än spenderar den!
 

Alan Walker - Faded

Om ni vill lyssna på en asbra låt som inte är en jullåt så är det den här ni ska lyssna på. Den går på repeat i mina lurar på jobbet och jag tröttnar inte. Grymt bra och härlig att lyssna på!

The sun is shining and so are you

Äntligen hemkommen efter en seeeeeg dag på jobbet! Det gick bra men det var riktigt segt och nu längtar jag bara tills onsdag 12:42 för då tar jag julledigt fram tills den 28. Prommenaden hem idag var faktiskt väldigt skön måste jag säga, riktigt behagligt ute även om snön gärna får komma.
 

My christmaslook

 
Tröjan // Svarta Jeans // Nagellack // Parfymen// Läppenna
Nu är jag säker på hur jag ska se ut på julafton i allafall och det blir ungefär som kollaget ovan. Har länkat till alla produkter om ni är extra nyfikna på någon. Tröjan verkligen älskar jag, köpte den för några dagar sen och den är så skön att jag vill ha den varje dag men jag får hålla mig tills julafton. Igår fick jag även med mig en galet fin läppenna från mac i färgen hip n´ happy hem som jag tänkte inviga på torsdag. Jag längtar extremt mycket tills den 24 nu. 

Life is the way you make it




Åh vilken trevlig dag jag har haft hitills! Varit i stockholm med pappa och min lillebror och där blev det julmarknad och julklappshandel. Åt även churros och drack varm vitchoklad och det var så gott. Sitter nu på tåget hem och hemma väntar inslagning av julklappar och mys med familjen. Ikväll kommer även Linus och det ska bli så mysigt. Livet är galet bra just nu.

♥Livet som Erica♥
Erica Andersson. Att inte bara överleva utan att också leva. Att ständigt vilja göra något. Att älska utan att tveka och att få samma sak tillbaka. [email protected]

Everyday Life
My Beauty
Other Things
RSS 2.0